Водещата Нели Хаджийска сподели, че в началото на 2024 г.

...
Водещата Нели Хаджийска сподели, че в началото на 2024 г.
Коментари Харесай

Нов живот за Нели от „Търси се“: Да, наистина се случи това с Данаил. Беше много голям капан в любовта

Водещата Нели Хаджийска показа, че при започване на 2024 година се е развела със брачна половинка си, с когато се познават и са дружно повече от десетилетие.
Преди формалната разлъка, двамата са се пробвали да останат дружно, като в продължение на година и половина са опитвали разнообразни способи, с цел да запазят хармонията между тях.
Към днешна дата и двамата са свободни, без към момента да имат нов човек до себе си.
„ Разведохме се със брачна половинка ми при започване на тази година, само че нашият път към раздялата продължи година и половина. С него ходихме на терапевти, констелации, пътувания, църкви, манастири… Опитахме се да разберем, какво се случва сред нас “, довери водещата на „ Търси се “ Нели Хаджийски в „ Преди обед “.
„ Нашата обич не е нарушена от трето лице. Нито той, нито аз имаме различен човек. При нас беше едно чисто осъзнаване, че не е това, което е било и от което имаме потребност “, сподели още водещата.
„ Съпругът ми пръв сподели, че не е това, което е чувствал, само че година и половина по-късно аз взех решението за разлъка “, добави тя.
Нели описа че е била с мъжа си дълги години, само че отчуждението е пристигнало последователно и е минала на всевъзможни равнища.
„ Случи се доста мощна вътрешна промяна с мен. На тези години започнах да обичам себе си и да беседвам с душата си. Ние със брачна половинка ми Данаил сме 17 години дружно. Любовта ни започва още на 20. До такава степен се сраснахме, че престанахме да се виждаме като обособени човеци, което е доста огромен капан в любовта “, счита тя.
„ С него чакахме дълги години децата си. След това връзката ни стана още по-хубава, само че същинският проблем стартира, когато престанеш да се интересуваш от другия в неговата смяна “, довери Нели.
„ Беше мъчно да признаем, че тази обич не ти дава крилата, които ти е давала и тази обич е по-скоро другарска и се трансформира в битови отглеждания на деца “, показа намерено Нели.
„ Истинският неуспех е да останеш във връзка, в която не си благополучен “, счита Нели.
Водещата описа и по какъв метод са съобщили новината на двете им деца.
„ С децата бяхме откровени. Казахме им, че когато се стигне до там, по този начин е по-добре. В живота би трябвало пъкъл бъдат откровени първо със себе си и би трябвало да знаят, че любовта може да си отиде и човек може да продължи самичък и да срещне нов човек. Децата ми пораснаха в една вечер. на идната заран се разсъниха с двама мъже безусловно. Вече не трябваше да укривам, че нещо сред нас не е добре. Свалих 150 кг прочувствен багаж и го изхвърлих “, описа още тя, като сподели, че в нея остава обичта към него, като татко към бащата ѝ, предава Труд.
„ Те поддържат връзка непрестанно с татко си, а нашата връзка с него просто минава на различен стадий. Дългият брак е едно огромно вземане предвид. В моментите, когато момчетата са с татко си, аз имам време да чета, да отделя време за себе си. Измамно е да кажеш, че щастието е – кариера, брак, семейство и деца, в случай че вътрешно не си в естетика със себе си “, заключи Нели Хаджийска.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР