Водещата на публицистичното предаване На фокус“ Лора Крумова тази вечер

...
Водещата на публицистичното предаване На фокус“ Лора Крумова тази вечер
Коментари Харесай

Лора с приз за интервюта с „Магнитски“

Водещата на публицистичното предаване „ На фокус “ Лора Крумова довечера бе отличена със специфичната премия за телевизионна публицистика „ Свети Влас “ 2023.

Повод за признанието са интервютата, която тя направи с Бил Браудър, прочут като „ бащата на закона „ Магнитски “ и дипломат Джим О` Брайън, началник на Офиса за съгласуваност на глобите в Държавния департамент на Съединени американски щати. Те бяха оценени като значими и навременни по отношение на втория санкционен лист с лица от България по закона „ Магнитски “.

От 2011 година Сдружение „ Награда за телевизионна публицистика „ Свети Влас “ провежда конкурс за най-ярки достижения в българската публицистика през годината. Тази година за първи път в историята на тв премиите читатели и фенове дадоха и своята оценка кой е най-хубавият тв публицист.

Досега носители на премиите в другите категории са били Милен Цветков, Николай Дойнов, Нери Терзиева, Мартин Карбовски, Сашо Диков, Тома Томов, Елена Йончева, Димитър Цонев, Миролюба Бенатова, Ани Цолова, Виктор Николаев и други.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР