Водещата на предаването "Търси се" – Нели Хаджийска, сподели с

...
Водещата на предаването "Търси се" – Нели Хаджийска, сподели с
Коментари Харесай

Смях в залата: Нели от `Търси се` се стопи с Фотошоп

Водещата на предаването "Търси се " – Нели Хаджийска, показа с приятелите си в обществената мрежа любопитен кадър, който провокира спорни мнения.

Нели разкри, че е отслабнала с цели 10 кг и описа какви грижи е почнала да поставя за тялото си.



"Няма да неистина! Никак не е елементарно! Да си на близо 44 години, 2 пъти да си раждала със секцио, да си с Хашимото и всевъзможни други краткотрайни и непрекъснати хормонални отклонения... И да се държиш във форма! Била съм във всевъзможни килограми през годините - бременна, слаба, пухкава, обилна, само че през последните 6 месеца отслабнах фрапантно и в действителност ми олекна. Започнах с 21-дневен безвъглехидратен режим, след това ме атакува тежък пиелонефрит - заболяване на бъбреците, което ме изпи напълно. Трябва неизменност, само че резултатите са забележими и са факт! ", написа гордо русокоската и добави своя фотография по прилепнало спортно екипче.



Прави усещане обаче, че фрагментът е много манипулиран. Нели по този начин се е орязала в региона на талията, че тялото ѝ наподобява несъразмерно и необичайно. "Не знам дали си отслабнала, само че несъмнено си прекалила с фотошопа! ", разясняват осведомени с стратегиите за обработка.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР