Водещата на Предателите“ Клаудия Уинкълман на Би Би Си откровено

...
Водещата на Предателите“ Клаудия Уинкълман на Би Би Си откровено
Коментари Харесай

Клаудия Уинкълман от „Предателите“ си тръгна разтърсена след „изключително напрегната“ кръгла маса в новия сериал на Би Би Си

Водещата на „ Предателите “ Клаудия Уинкълман на Би Би Си искрено разкри, че е останала очевидно потресена по време на кръгла маса от втората серия на шоуто.

Популярният сериал на BBC ще излъчи втория си сериал през идната година, когато нова група от състезатели се насочат към шотландски палат в опит да заблудят своите сътрудници да повярват, че са Верни. А задачата е да се вземе паричната премия от £120 000. На въпроса дали към момента ще поддържа и Верните, и Предателите, както беше в последния сериал, тя отговори: „ Наистина подкрепях и двете. Това е в действителност необичайно нещо, заставам на тази кръгла маса, пробвайки се просто да се стопя в стените и аз поддържам и двете страни. "

Тя добави: „ Толкова желая да заловен изменник и също по този начин желая предателите да се измъкнат. В последна сметка почитам и се удивлявам на геймплея и има доста от това в тази поредност. Искам и двамата Верни и предателите да завоюват, което е объркващо. "

В последната серия феновете бяха държани зал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР