Водещата на „Папараци” Венета Райкова вече не е щастлива от

...
Водещата на „Папараци” Венета Райкова вече не е щастлива от
Коментари Харесай

Венета Райкова съжали за развода: Не знам защо го направихме

Водещата на „ Папараци” Венета Райкова към този момент не е щастлива от ситуацията си на свободна жена. Телевизионерката разкрила, че статутът на самотна майка не е за нея и е почнала да съжалява за решението си за бракоразвод със брачна половинка си Тихомир. Дори неотдавна се закъхарила, че този път тя е дала подтик на процеса и връщане обратно в него няма.

„ И аз още не мога да осъзная какво стана, но на - разведохме се и това е! Ако ни питат хората и ние не знаем за какво го направихме, постоянно казано”, напълно чистосърдечно си призна русокоската след следващия въпрос на феновете й за решението да скъса с Тишо.

Макар двамата с брадъра и сегашен покерджия да са публично завършили със фамилния си живот, откакто при започване на годината подадоха документи за бракоразвод, това надалеч не значи, че не се понасят. Дори в противен случай – двамата се виждат за всички огромни празници и не пропущат да се забавляват по заведения за хранене и кафенета. Твърдят, че повода за това е техният 9-годишен наследник Патрик, на който желаят да спестят чувството, че е зарязан от един от двамата си родители.

„ За мен най-важното нещо е да отгледам умерено, възпитано и щастливо детето си”, упорства Венета и никой не може да отхвърли, че поставя огромни старания за това, написа "Таблоид ".

Водещата не подценява никоя потребност на сина си и се старае от в този момент да възпита в него държание на благородник. Късмет е, че в това отношение Райкова признава и татко му Тихомир за изключително добър образец. Малкият попивал от него вярното отношение към една жена и по-късно го репетирал с майка си. „ Патрик е един дребен мъж. Подарява ми дарове, които самичък е купил с парите, които е икономисал. Предлага да заплати сметката и даже от време на време упорства на татко си да го остави”, разказвала е водещата.

Тихомир също не остава по-назад в грижите за някогашната си жена и се пробва да засвидетелства по всевъзможен метод поддръжката си. Освен, че е поел част от издръжката над сина си, както е по закон, той не пести от удоволствия, които да споделя освен с Патрик, само че и с Венета. Тримата въпреки и към този момент импровизирано обединени като семейство обичайно излизали на срещи.

„ Тихомир идва да ни вземе от у дома за вечеря, малко като на среща, единствено дето имаме деветгодишен наследник. Като изключим това, че не вършим секс, май нищо не се е трансформирало отпреди 5 години”, майтапи се с ситуацията Венета.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР