Водещата на На кафе“ отдавна е обект на завист от

...
Водещата на На кафе“ отдавна е обект на завист от
Коментари Харесай

Ето го истинското лице на Гала – вижте я без грим (СНИМКА)

Водещата на „ На кафе “ от дълго време е обект на злоба от страна на женското съсловие у нас. Тя е посочена като образец за „ жена без възраст “ и може би точно това нервира дамите, попрехвърлили 50-те.

Затова всички ликуваха, когато се появиха фотоси от празненството по случай 20-годишнината на „ Господари на ефира “, на което екранната русокоска и сътрудникът я Стефан бяха измежду специфичните посетители. Дали поради неприятното осветяване или пък недобрия грим, на фрагментите 56-годишната Гала наподобява навръх възрастта си и нито година по-млада.

 Гала бръчки

За минути необработената фотография обиколи мрежата и сподели, че екранният грим, уместно осветяване и фотошоп в действителност са способни на чудеса. Извън тях обаче ситуацията е такова, каквото е обикновено за годините й, а те, припомняме тук, са 56.

Да, Гала не е на толкоз огромна възраст, при все, че отново ще споменем визията на една Джей Ло, която ще чукне 54 лазарника. Генът обаче си е ген, а приказките на Гала за козметичната й серия, която сваляла десетилетия от лицето, както и за лицевата гимнастика, която прави, се оказаха просто фантазии. От фотото идеално се вижда, че лицето на Гала изцяло дава отговор на годините й – нещо, което сполучливо се замаскира от камерите в „ На кафе “ (това прави и Лили Иванова от десетилетия)… Овалът й е провиснал, бръчиците са налице, а шията… там ситуацията е много по-сериозно и май е време да се вземат ограничения, в случай че е допустимо.

 Гала и Халваджиян

„ За разлика от Гала, Стефчо си е още младок. Е, прошарен е малко, само че на мъжете в това им е чарът. Дано да успее да го задържи с времето и да не го спипа да търчи по непознато като нерез “, разясняват в нета.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР