Водещата на На кафе“ Гала беше неочаквано нападателна към отпадналите

...
Водещата на На кафе“ Гала беше неочаквано нападателна към отпадналите
Коментари Харесай

Гала нападна Ивайло и Христина от „Един за друг“: Не ви вярвам! Всеки е влязъл в шоуто заради това

Водещата на „ На кафе “ Гала беше ненадейно нападателна към отпадналите от „ Един за различен ” Христина и Ивайло. В предаването й те споделиха, че излизането от предаването е било облекчение за тях и те като цяло си удовлетворени от присъединяване си.
Гала непосредствено съобщи, че не им има вяра, тъй като всеки участник във формат е влязал, с цел да победи. След тази лека провокация, Христина призна, че е желала да играе още игри, тъй като са били супер.
Ивайло също сподели, че е желал да завоюва, само че ситуацията във вилата на формата е станала прекомерно „ токсична и напрегната ”.
„ Това, което направихме във „ Фермата “ е детски рожден ден спрямо това, което стана във Вилата на любовта ”, разяснява Ивайло. Както е известно, той е някогашен участник във аграрното риалити на Иван и Андрей по bTV.
Ивайло пое самодейността в диалога с Гала и съобщи, че толкоз е стискал зъби в „ Един за различен “, че си е счупил пломба. Той също така акцентира, че не е казвал нищо обидно на никого.
„ Този, който сипе обиди и прилагателни, е този, на който му е безпаричен речника “, съобщи Ивайло, който отново употребява случая да уязви враговете си от формата.
Гала пък разпита Христина по какъв начин се е чувствала да има връзка с по-млад мъж.
„ Аз също съм била в това състояние “, призна Гала, представена от Vihrogon.
В отговор на това половинката на Ивайло съобщи, че той много е надраснал възрастта си и това прави фамилията им уравновесено.
„ Никога не съм бил с по-млада жена от мен ”, това пък призна Ивайло, като не можа да даде доста ясно пояснение за какво избира по-зрелите дами.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР