Водещата на Моето звездно парти“ по bTV - шеф Силвена

...
Водещата на Моето звездно парти“ по bTV - шеф Силвена
Коментари Харесай

Храна и секс: Новото кулинарно шоу на Силвена Роу

Водещата на " Моето звездно празненство “ по bTV - началник Силвена Роу, става лице на още едно кулинарно шоу - " Храна и секс “, издаде самата тя в обществените мрежи.

" Галерия “ обаче научи, че кулинарката ще прави това предаване единствено за YouTube и то няма да върви по някоя огромна телевизия, макар че към този момент предизвика голям интерес измежду феновете ѝ, които сигурно няма да го изпускат. В новото си шоу тя ще разкрива връзката сред положителната храна, положителното здраве и половото благополучие.

" Има две неща, в които аз задминавам себе си! Храна и секс! Аз мисля и приказвам за двете много... Пък и те са си най-хубавите уреди за биохакване. И двете са най-важното за живота на тази планета! Ще ви разкрия кои храни са най-големите афродизиаци. " Храна и секс “ е най-много просветително, пикантно, красиво, сочно с чудесни предписания, а и забавни посетители.

Знаете ли, че в случай че съумеете да имате 200 оргазма на година, вие ще активирате процеса на автофагия, при който организмът се самопрочиства от нездравословни, остарели или заболели кафези. Очаквайте непредвиденото! Нека станем здрава нация с потентен вкус към всички аспекти на живота. Започва се със здравословната храна. Ще чуете от най-големите експерти в тези насоки! Ще е потребно, забавно, любопитно, друго, сочно и пикантно “, издава Силвена, която обаче пази в загадка по кое време тъкмо ще започва шоуто ѝ.

Неин ководещ ще е секси гол мъж, който ще ѝ асистира в приготвянето на храните. Още в първия брой на предаването Силвена ще издаде своя нов хранителен режим, с който съумя да смъкна над 10 кг и да влезе в топ форма за лятото. Като доказателство за това тя пусна свои фотоси в обществените мрежи преди и след, като разликата в действителност е голяма. " Хранете се на половина. Ходете двойно. Смейте се тройно, любете се и обичайте “, издава още екстравагантната кулинарка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР