Водещата на bTV Мария Цънцарова никак не се стеснява да

...
Водещата на bTV Мария Цънцарова никак не се стеснява да
Коментари Харесай

Професионалист ли?! Зрителите се чудят докога Цънцарова ще е в ефир: Заяжда се с Йочев, точи лиги по…

Водещата на bTV Мария Цънцарова по никакъв начин не се стеснява да демонстрира нрава си в ефир и евентуално по тази причина ползата на феновете към нея не изчезва. В сряда заран обаче тя реши да се заяжда с сътрудника си Златимир Йочев безусловно от първата минута на предаването им.
Той стартира утринния блок със станалото към този момент обичайно и малко досадно отчитане на какъв стадий от годината сме, като разгласи, че това ден 101 на 2024-а.
„ А какъв брой дни остават до изборите? ”, заби непредвиден въпрос колежката му.
Йочев се оказа задоволително безсънен и предвидлив, с цел да отвърне, че остават тъкмо два месеца без един ден до вота 2 в 1.
„ А от какъв брой време сме дружно в ефир? ”, продължи с въпросите не по сюжет Цънцарова. Тук към този момент сътрудника ѝ се запъна, само че въпреки всичко съумя да посочи, че е предходна повече от половин година, откогато я получи като екранна партньорка.
„ Ами хайде тогава към този момент да спрем да си споделяме имената при започване на предаването, хората към този момент ни знаят кои сме ”, продължи с импровизациите Цънцарова. Тя несъмнено изглеждаше много ядосана и изнервена, евентуално поради все по-обърканата обстановка във властта.
Едва по-късно водещата посмекчи реакциите си и повода за това бях фрагментите на Ерген №1 Виктор Стоянов от сензационното му показване в „ Денсинг старс ”. Той влезе в ролята на Черния лебед и се появи с пачка на сцената.
„ Харесва ми с пачка! ”, съобщи Мария Цънцарова. Пепи Бакърджиев пък не пропусна да означи, че водещата дори си е поставила очилата, с цел да вижда по-добре мускулите на Виктор, предава Петел.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР