Водещата на Би Ти Ви Лиляна Боянова няма и няма

...
Водещата на Би Ти Ви Лиляна Боянова няма и няма
Коментари Харесай

Близки на водещата Лиляна Боянова изумени: Този мъж я побърка! Прави с нея, каквото си поиска!

Водещата на Би Ти Ви Лиляна Боянова няма и няма шанс в любовта. Знаем, че тя има едно момченце, за което се грижи сама от самото му раждане, тъй като таткото - мастит предприемач, си плюл на петите и офейкал още като научил, че Лили е бременна.

После името на новинарката бе спрягано в още едва-две мимолетни връзки, които отново не прераснаха в нещо същинско. А последната й обич бе с нейния сътрудник от малкия екран Николай Пенчев, работещ зад кадър.

Всъщност Пенчев бе и първият мъж въобще, който Лиляна Боянова освен се осмели да покаже на света, а на няколко пъти персонално тя му се обясняваше в обич. Публично. После гръмна новината, че двамата са се разделили след двегодишна връзка, само че близки до водещата обясниха обстановката. След което се оказа, че раздялата е щяла да бъде надалеч за предпочитане...

" Не знаем какво става, само че този мъж я побърка. Да му се ненадяваш на " Големия нос ", както той самичък се назовава, само че нашата Лили не беше такава. От много време към този момент хем не живее с нея, хем не стопира да я мотае, а тя припка след него като кученце. Той прави с нея, каквото си изиска. Разбира се, не е недодялан, само че я мотае, а тя слушка и го чака. За по кое време чака и какво чака, единствено тя си знае ", разкриха източниците.

И фактически в профила на водещата се вижда, че Николай Пенчев продължава постоянно да я омайва с лайкчета и сърчица...

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Лиляна Боянова Николай Пенчев Лиляна Боянова и Николай Пенчев водеща Би Ти Ви връзка бизнесмен
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР