Водещата на BBC Мишал Хюсеин псува невероятните седем пъти за

...
Водещата на BBC Мишал Хюсеин псува невероятните седем пъти за
Коментари Харесай

Мишал Хюсеин от BBC псува седем пъти за една минута, докато готви Джеймс Клевърли

Водещата на BBC Мишал Хюсеин псува невероятните седем пъти за по-малко от минута онлайн в ефир, до момента в който готви вътрешния министър Джеймс Клевърли.

Водейки на днешната стратегия на Радио 4 във вторник, Хюсеин се изправи против господин Клевърли по отношение на поредност от груби неточности и псувни пропуски, за които се твърди, че е направил през последните няколко месеца, които провокираха отвращение измежду гласоподавателите. Г-н Клевърли по-рано настоя, че не „ си спомня “ да разказва проекта за депортиране на торите в Руанда като „ прилепи “.

Твърдението за забележката беше направено от лейбъристката Ивет Купър в Камарата на общините, откакто Върховният съд торпилира водещия имиграционен проект на държавното управление. Министърът на вътрешните работи сподели, че не признава изказванията, че е описал политиката за Руанда като „ прилепи “.

През ноември той също отхвърли да разказва Стоктън като „ м***дупка “ – само че се извини, че е нарекъл народен представител от Лейбъристката партия „ м**а “. Лейбъристът Алекс Кънингам твърди, ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР