Водещата на Bargain Hunt Кристина Треванион предизвика вълнение със съобщение,

...
Водещата на Bargain Hunt Кристина Треванион предизвика вълнение със съобщение,
Коментари Харесай

Феновете на BBC Bargain Hunt реагираха, когато водещата Кристина Треванион издаде съобщение преди надписите

Водещата на Bargain Hunt Кристина Треванион провокира неспокойствие със известие, издадено преди надписите за последния епизод.

Кристина беше в Питърбъро, посрещайки два нови тима - аления тим на татко и щерка Ник и Софи и синия тим на доведената щерка и втория татко София и Кевин. Червеният екип, управителен от специалиста по антики Катрин Саутън, трябваше да купи „ предмет с изображение на митично творение “.

Синият екип, подкрепят от специалиста Кейт Блис, получи задачата да купи „ нещо, което идва в чифт “. След доста извършване на покупки и спорене те се насочиха към Личфийлд за търга. Сините завоюваха, като завоюваха от всеки продукт и взеха у дома £83 и няколко значки със златно чукче.

Но точно посланието на Кристина към феновете накара хората да приказват. Тя сподели: „ Сега, в случай че смятате, че можете да се справите по-добре от нашите екипи през днешния ден, тогава не забравяйте, че можете да кандидатствате за присъединяване в шоуто посредством нашия уеб страница или в действителност да ни последвате в Twitter....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР