Водещата Мария Цънцарова, която седна на стола на Цветанка Ризова

...
Водещата Мария Цънцарова, която седна на стола на Цветанка Ризова
Коментари Харесай

Битов инцидент за малко да осакати Мария Цънцарова

Водещата Мария Цънцарова, която седна на стола на Цветанка Ризова в " Лице в лице ", претърпяла нечовечен битов случай, в който насмалко щяла да загуби пръст от крайници си.

ТВ водещата отворила багажника на автомобила си и от него се изсипала 12-килограмова тежест за спортни тренировки, която била натоварена вътре. Тя паднала непосредствено върху крайника на Мария и го премазала грубо. Наложило се кракът ѝ да бъде бинтован, като палецът ѝ бил най-пострадал. Нещата били толкоз зле, че изобщо не се знаело какви са възможностите да зарасне обикновено.

Инцидентът обаче не могъл да извади Цънцарова от строя. Журналистката траяла да върви на работа и да се грижи за двамата си синове от брачна половинка си Симо. Георги се роди през 2017 г, а през 2019 г, се снабди и с братче Костадин. И двете майчинства обаче журналистката не изкарала напълно до финала и побързала да се върне на работа. Очевидно упоритостите ѝ в професионален проект са видни за управлението на бТВ, защото тя и Жени Марчева бяха определени да заместват титулярката Цветанка Ризова в предаването ѝ през целия август.

Ризова обаче не реагирала изключително радостно на новината, защото се тормозила дали Цънцарова няма да я измести изцяло и шефовете да решат да я оставят за непрекъснато. Не е загадка, че Мария е в близки връзки с сегашния шеф на новините и настоящите излъчвания Антон Хекимян, с който преди време си партнираха в утринния блок на медията, написа " Ретро ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР