Водещата лизингова и рент-а-кар компания превърна в традиция лятното си

...
Водещата лизингова и рент-а-кар компания превърна в традиция лятното си
Коментари Харесай

Hertz/ Аутотехника за 3-та поредна година благодари на клиентите си с пищно лятно парти

Водещата лизингова и рент-а-кар компания трансформира в традиция лятното си Thank you party за всички корпоративни клиенти и техните чиновници, които ръководят коли на Hertz/ Аутотехника. Гост звездата Графа забавлява публиката през цялата празнична вечер, а Ива Екимова извърши с омагьосване сцената на Hertz.
„ Бихме желали да благодарим на всички, че за трета поредна година честваме нашето партньорство, щастливи сме, че точно вие сте нашите клиенти – водещите компании на България. Ние от Hertz самоуверено може да заявим, че сме тук, с цел да ви отведем там, където пожелаете, по тази причина мечтайте самоуверено, изискавайте от нас, ние сме тук, с цел да отговорим на Вашите упования. Hertz е повече от рент-а-кар и лизинг услуга, Hertz е доверие, градено с годините опит и неотклонен труд. Hertz е бенч марк и гаранция за качество на предлаганата услуга. “ по този начин приветства гостите на събитието Елена Калабакова – маркетинг управител на Hertz/ Аутотехника.
За мениджмънта на компанията всеки един ползвател на услугата е значим. Ние надълбоко имаме вяра, че дълготрайните бизнес връзки се градят на първо място на междуличностното доверие и чувство за сигурност.
„ Здравейте,
Бих желал да поздравя персонално всеки един от Вас и да Ви благодаря, че толкоз специфични хора като Вас почетоха нашето събитие. За трета поредна година вършим това събитие, с цел да изразим нашата дълбока благодарност към всички наши лоялни клиенти и сътрудници.
Искам да припомня, че това е друго празненство, което е освен за мениджърският състав, а на първо място за потребителите на услугата, които имат директни усещания и контакт с Hertz и предлаганата услуга. Искам да подчертавам върху няколко основни събития от последната година
• Аутотехника ООД стана част от световно стратегическо съглашение с Alphabet, компания, която участва в 28 страни по света и е една от най-големите интернационалните лизингови компании с следен автопарк от към 700 000 автомобила.
• Сключихме съглашение с интернационална компания за изцяло образование, основаване на трайни и сполучливи умения за продажби и задоволеност
• Успешно затвърдихме позицията си на водещ снабдител на услуги по рент-а-кар и действен лизинг, като към края на годината компанията ще управлява автопарк от близо 3000 автомобила по отношение на 1500 през 2011 година
• Амбициозните ни проекти за тази година са да закупим над 900 нови автомобила и стартираме процедура по построяването на нов логистичен и бизнес център.
Обещаваме да бъдем все по този начин виновни към Вас нашите клиенти, като се стремим да подобряваме всекидневно нашата дарба да задоволяваме Вашите потребности.
Благодаря Ви, че от време на време се отнасяте снизходително към дребните неточности и пропуски които позволяваме и продължаваме дружно напред, по тази причина че със своята преданост и поддръжка разрешиха за следващ път Херц да е измежду водачите на пазара.
Благодарим за това, че сте част от огромното семейство на Херц. “ Любомир Орачев, Финансов управител Hertz/ Аутотехника ООД.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР