Воденият от Уейн Рууни Дарби Каунти по драматичен начин запази

...
Воденият от Уейн Рууни Дарби Каунти по драматичен начин запази
Коментари Харесай

Рууни спаси Дарби Каунти от изпадане

Воденият от Уейн Рууни Дарби Каунти по трагичен метод резервира мястото си в Чемпиъншип. "Овните ", които бяха в серия от шест следващи загуби приключиха наедно като хазаин на Шефилд Уензди - 3:3. Безценната точка за Дарби донесе Уотхорн с гол от дузпа в 78-ата минута на мача. Така отборът събра актив от 44 пункта и приключи на 21-а позиция, до момента в който Уензди е с 41 и остана на последното място. Шефилд стартира конкуренцията с минус 6 точки поради финансови проблеми.

В днешният ден огромния губещ стана Родъръм, който свърши 1:1 при визитата си на Кардиф и по този начин загуби мястото си в лигата. Ситуацията бе друга до 88-ата минута, когато уелският отбор изравни с гол на Марлон Пак. Уикъмб победи Мидълзбро с 3:0 като посетител, само че също отпадна.

Норич сграбчи купата в конкуренцията и дружно с Уотфорд завоюваха директна промоция във Висшата лига. "Канарчетата " приключиха с актив от 97 точки. В най-скъпият плейоф за третото място в елита ще играят Брентфорд, Суонзи, Барнзли и Борнемут. Победителят ще прибере колосалната сума от над 100 милиона лири.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР