Водената от демократите Камара на представителите в Ню Мексико отхвърли

...
Водената от демократите Камара на представителите в Ню Мексико отхвърли
Коментари Харесай

Камарата на представителите в Ню Мексико отхвърля разширяването на платения семеен отпуск, обмисля политическа дълбока фалшива регулация

Водената от демократите Камара на представителите в Ню Мексико отхвърли с малко законопроект в сряда, който би подсигурил заплатен отпуск на служащите, с цел да се оправят със съществени болести или грижи за новородени и близки, на фона на угриженост по отношение на съпротивата на фирмите в годината на изборите.

Предложението се провали с 34-36 при дефинитивно гласоподаване, което би изпратило законопроекта до държавното управление, Мишел Луджан Гришам, чиято изпълнителна заповед от 2019 година откри заплатен фамилен отпуск до 12 седмици за държавни чиновници. Тринадесет щата и Вашингтон, окръг Колумбия, сега подсигуряват заплатен отпуск.

Ню Мексико към този момент изисква от работодателите да дават заплатен отпуск по болест на служащите според закон от 2021 година Служителите натрупват един час заплатен отпуск по болест за всеки 30 отработени часа, осигурявайки до към 8 дни отпуск годишно.

Неуспешното предложение за заплатен отпуск в последна сметка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР