Водачите на тежкотоварните автомобили и автобуси снощи се изтеглиха от

...
Водачите на тежкотоварните автомобили и автобуси снощи се изтеглиха от
Коментари Харесай

Превозвачите питат Рашков защо е отнето правото им на протест

Водачите на тежкотоварните коли и рейсове нощес се изтеглиха от входа на София, макар в началото декларираното си желание да останат там през цялата нощ. Час преди приключването на разрешението за митинг на транспортните компании – Министерство на вътрешните работи поде атака да разпръсне демонстрацията им на входа на София.

" Днес митинг на превозвачите няма да има. Очевидно държавното управление не ни желае на законоустановените митинги. Имаме всички съответно издадени документи ". Това съобщи Димитър Димитров, който е един от уредниците в ефира на БТВ.

Вчера ни беше отнето конституционно право на митинг. Бойко Рашков да излезе и да каже кой ще поеме отговорност. Кой не разреши да стигнем до София. Очевидно е че страната не ни желае на митинги и за това ние ще намерим различен метод да изразим своето неодобрение. По думите му всички държавни бухалки са били активизирани против превозвачите. „ Очаквайте изненади”, съобщи още той.

„ Призовавам всеки български жител на 18 да излезем на митинг против високите цени на горивата в София “, съобщи Димитър Димитров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР