Водачът в Премиър лийг Ливърпул изстрада трите точки при гостуването

...
Водачът в Премиър лийг Ливърпул изстрада трите точки при гостуването
Коментари Харесай

Клоп отговори възможно ли е Ливърпул да завърши сезона без загуба

Водачът в Премиър лийг Ливърпул изстрада трите точки при гостуването си на Астън Вила. " Червените " направиха късен поврат, с цел да завоюват с 2:1, а мениджърът Юрген Клоп призна, че не е изцяло удовлетворен от видяното на " Вила Парк ". Германецът разяснява и дали счита за реалистично тимът да приключи сезона в елита на британския футбол без нито едно проваляне.

" Невъзможно е, в случай че играем по метода, по който играхме до позволения гол. Сякаш ни липсваше настройката, нужна за победа. По-скоро ми се коства нерелистично да приключим без загуба, само че в случай че би трябвало да съм почтен, ние и не мислим за това. Всичките ни мисли са съсредоточени към идващия мач ", показа Клоп.

" Все още би трябвало да се учим и да ставаме по-добри. Понякога е нужно да получим удар, с цел да знаем по какъв начин да реагиаме. Астън Вила наказа дребните ни неточности. Не споделям, че не сме заслужили победа, само че имаше и неща в играта ни, които не ми харесаха. Ако би трябвало да се уточни един тим, който е заслужавал трите точки, това е Ливърпул. Но си представям и разочарованието на Вила, тъй като те играха доста добре и също можеха да вземат нещо от мача ", добави наставникът на мърсисайдци.

Ливърпул има 10 победи и 1 тъждество досега. В идващия кръг отборът на Клоп гостува на първенеца Манчестър Сити.
Премиър лийг 11 кръг, събота 2 ноември  Астън Вила 1:2краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР