Водачът в класирането на Серия А Интер постигна победа с

...
Водачът в класирането на Серия А Интер постигна победа с
Коментари Харесай

Интер продължава по шампионски график

Водачът в класирането на Серия " А " Интер реализира победа с 1:0 над преследвача Ювентус и усили разликата на четири точки на върха в класирането в италианското състезание.

" Дерби д`Италия " бе решено от автогол на бранителя на гостите Федерико Гати, който прати топката в личната си мрежа в 37-ата минута. Ювентус по този начин и не съумя да се отърси от шока от края на първата част, а Интер пропусна да запише доста по-изразителна победа.

Пред препълнените трибуни на стадион " Джузепе Меаца " в Милано домакините от Интер имаха цялостно предимство, като то бе изключително видно през второто полувреме, когато футболистите на Ювентус оставяха повече пространства в защитата си.

В 37-мата минута Гати опита да изпревари нападателя на Интер Маркъс Тюрам за едно центриране от фланга, само че за негово злощастие отклони топката с стомах в личната си врата.

През второто полувреме Интер пропусна две отлични благоприятни условия за гол посредством Николо Барела и резервата Марко Арнаутович, като опцията пред австрийския нападател, заменил малко по-рано Тюрам, бе стопроцентова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР