Водачът в класирането на регион Запад на ББЛ А група

...
Водачът в класирането на регион Запад на ББЛ А група
Коментари Харесай

Миньор 2015 с нови придобивки за Коледа

Водачът в класирането на район Запад на ББЛ А група - Миньор 2015 Перник, се похвали с нов бус, който ще транспортира отборите от мъжките обединения и школата на перничани. Освен това в зала " Борис Гюдеров " в Перник към този момент е конфигурирана и системата Keemotion. 

" След като клубът раздаде от своя страна дарове на състезателите си, пристигна ред и на управлението да се похвали с нови придобивки, които ще покачат стандарта на работа в клуба! 

На първо място, след дълго време, организацията се снабди с нов бус, който да обслужва пътуванията отвън Перник на отборите от школата и мъжките обединения. 

Освен това, в зала “Борис Гюдеров ” към този момент е конфигурирана и действа най-модерната система за видеозаснемане на мачове и тренировки в баскетболния свят, Keemotion. Системата ще разреши на треньорския щаб да проучва подготвителния развой и дуелите, които се изиграват в нашата зала, и на последно място, само че не и по значимост, тя ще обезпечи опция за директни излъчвания в YouTube на мачовете за хората, които не могат да участват онлайн. 

Спомогналите за тези неща са прекалено много с цел да ги изброим поименно, по тази причина насочваме големите си благодарности на всички спонсори и хора, които не престават непрекъснато да ни поддържат и оказват помощ с цел да покачваме равнището на професионализъм в нашия клуб! Сигурни сме, че с общи старания най-хубавото занапред следва! 

Пожелаваме радостна Коледа и прелестно посрещане на 2023 година от всички в БК “Миньор 2015 ”! ", написаха от клуба в формалната си страница във Facebook.

Основна фотография: ББЛ

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР