Водачът на листата на ПП АБВ в Добрич д-р Николай

...
Водачът на листата на ПП АБВ в Добрич д-р Николай
Коментари Харесай

Водачът на АБВ в Добрич д-р Бекяров се ангажира с дома в с. Опанец

Водачът на листата на Политическа партия АБВ в Добрич доктор Николай Бекяров персонално се ангажира със случая на инфектирани с Коронавирус жители на дома за възрастни хора в село Опанец. През тази седмица стана ясно, че 31 души там са инфектирани, 14 от тях са след сложена втора ваксина, а трима са приети в болница в МБАЛ-Добрич в тежко положение.

Д-р Бекяров настоя да бъдат посочени виновните по случая. Той акцентира, че хората от вкъщи в Опанец в болшинството си са с тежка деменция и няма по какъв начин да дадат действителна информация за здравословното си положение. Заради това той задава основни въпроси за осъществените имунизационни операции - открито ли е авансово положението на възрастните хора с рутинни медицински проучвания и били ли са в устойчиво здраве, когато са им поставяни имунизациите.

Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков акцентира, че посоченият случай в Опанец надалеч не е индивидуален, случаите с тежко заболели или умряли след имунизиране с разнообразни ваксини са доста, само че те преднамерено не се огласяват.

" На 6 февруари в Габрово имунизираният с " АстраЗенека " Христо умря. Преди седмица с две ваксини " Пфайзер " умря Евгени в Плевен - и двамата с ковид. В София доста хора берат душа в разнообразни лечебни заведения - имунизирани с " Модерна ", " АстраЗенека ", " Пфайзер ". И здравните управляващи не престават да крият информацията за това. Случаят в Опанец е ясно доказателство, че животът на хората няма стойност, значима е броя имунизирани. И по тази причина би трябвало да се търси правосъдна отговорност, тъй като тези хора с деменция едва ли са подписали така и така, вулгарния документ за осведомено единодушие в съзнанието и отговорността, в които би трябвало да бъде човек, когато подписва подобен значим за здравето си документ. Наказание за отговорните, другояче просто ще оставим едно нарушители в опазването на здравето да безчинстват на гърба на народа. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР