Водачът на листата на ГЕРБ за Пловдив-област и бивш областен

...
Водачът на листата на ГЕРБ за Пловдив-област и бивш областен
Коментари Харесай

Каназирева и Нанков бранят Спартак Николов за водата в Брест...

Водачът на листата на ГЕРБ за Пловдив-област и някогашен регионален шеф Дани Каназирева ще даде на следващия ден в 13.00 часа конференция по отношение на казуса с водата в село Брестовица.
В нея ще вземат участие също Николай Нанков - зам.-министър на Министерство на регионалното развитие в предходното държавно управление и кметът на Брестовица Любен Радев.

Пресконференцията ще се организира в централния офис на градската конструкция на ГЕРБ в Пловдив на бул. „ Марица” 91. Очаква се ГЕРБ да се опита да отбрани шефа на ВиК-Пловдив Спартак Николов, който не съумя да реши казуса с мангана в чешмите на Брестовица.

Както " Марица " към този момент писа, Николов подписа контракт с определена компания за замяна на водопровода в селото, само че Надзорният съвет и УС на Български ВиК холдинг отхвърлиха да одобрят претенции заем от 25 млн., тъй като се усъмниха в законосъобразността на избора на реализатор и заложените спомагателни ремонтни действия в плана и причините на пловдивското сдружение.

Направените по самодейност на Каназирева и Николов три нови сондажа пък с нищо не усъвършенстваха качеството на водата. Така митингите на жителите продължиха, а те се заканиха и да съдят ВиК-Пловдив поради платената вода, която е негодзна за пиянство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР