Водачът на листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел посети

...
Водачът на листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел посети
Коментари Харесай

Водачът на листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел посети Женския пазар в София

Водачът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Мария Габриел посети Женския пазар.

Придружавана от народни представители от ГЕРБ, общински съветници, кметa на регион Възраждане Савина Савова, директорa на пазара и представители на структурите на ГЕРБ, Мария Габриел беседва с работещи и жители, оповестиха от пресцентъра на партията.



“За нас е значима поддръжката на хората и победа на идните избори, с цел да продължи европейското развиване на България. Листата на ГЕРБ е формирана от знаещи и можещи хора, които знаят по какъв начин да отстояват националния интерес. Имаме ясна визия за бъдещето на Европа и на България в нея. Искам да реализираме Европа на дребните, само че повече на брой планове с съответни изгоди в всекидневието на хората. Такива, каквито в този момент да вземем за пример са самодейността за безвъзмезден интернет за общините и платените стажове Цифрова опция. С нашата работа се надявам да заслужим доверието на хората, тъй като имаме насъбран опит и желаеме той да продължи да бъде в интерес на гражданите”, показа с хората Мария Габриел.



На пазара се построява съвременно видеонаблюдение, построено е лед осветяване. Обсъждат се опция за онлайн доставки на плодове и зеленчуци до домовете и офисите на хората. Направено е постъпление за създаване на електроколона за зареждане на електроавтомобили. В развой на създаване е виртуална разходка из пазара в съвсем действително време, посредством QR код ще може да се смъкна приложение, посредством което всеки ще знае какво се случва на Женския пазар в София. Ще има карта, която ще демонстрира пътя до пазара. Изградени са подземни контейнери за боклук и контейнери за събиране на текстилни боклуци.



Тези новаторски подходи вършат пазара една съвременна градска среда. Той е включен и в туристически маршрут, който минава през него и е посещаван от непознати туристи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР