Водач на фургон дотолкова се увлякъл да гледа порно на

...
Водач на фургон дотолкова се увлякъл да гледа порно на
Коментари Харесай

Маниак гледа порно и шофира, уби човек

Водач на фургон дотолкоз се увлякъл да гледа порно на мобилния си телефон, че излязъл от пътя и се забил в паркиран автомобил, написа " Телеграф ".


Жертвата с жена си

В резултат индивидът, който бил в спряната машина, умрял. Бившият боен Феликс Гилън бе наказан на осем години зад решетките поради гибелта на Кери Пембъртън.

През четирите минути до конфликта, 56-годишният мъж търсел в интернет по поръчка " порнозвезда сладка обич ". Всъщност Феликс прегледал 25 уеб страницата с откровени фотографии и видеа. Свидетели описват, че по пътя си той на няколко пъти излизал от платното на път М69 във Англия, преди да се вреже в паркирания автомобил.

След удара 55-годишният Кери бил още жив, само че се оказал в капан на ламарините. В края на краищата спасителите съумели да го извадят от смачканата кола, само че мъжът умрял от сърдечен припадък по пътя към болничното заведение.

" Всеки ден аз просто седнал съм и очаквам по кое време ще се върне у дома. Тъжа за целувките, с които ме засипваше, откакто се връщаше от работа. По обятията му, мощните му и огромни ръце. По усмивката му, която повече няма да видя, " сподели брачната половинка на починалия.

Порноманиакът Феликс се опитал да изхвърли телефона, с цел да се избави от уликите, само че служителите на реда го забелязали в точния момент.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР