Внушенията, че някой иска избори от наша страна, са абсолютно

...
Внушенията, че някой иска избори от наша страна, са абсолютно
Коментари Харесай

Денков: Искаме ротацията да се случи. Внушенията за избори са неоснователни

Внушенията, че някой желае избори от наша страна, са безусловно неоснователни. ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС са показали документи, предстоят договаряния, моето предпочитание беше договарянията да се проведат преди 6 март, само че това не се случи, разяснява от Козлодуй министър председателят в оставка Николай Денков.

„ Навсякъде администрацията мощно е забавила работата си, стопираха дейностите с назначението на хората в регулаторите и КПКОНПИ, тъй че всевъзможни упреци нямат отношение към нашето предпочитание тези процеси да се ускорят, не можем да чакаме повече с толкоз значими неща, като смяната в правосъдната система, антикорупционната комисия. Очакванията на хората са да има правдивост “, уточни Денков.

„ Не одобрявам никакви упреци в това отношение, гледаме всички да се седне на масата на договарянията на следващия ден, както беше оповестено “, добави той. „ Винаги сме казвали, че в действителност желаеме ротацията да се случи и да проведем договаряния. Тези внушения, че някой е желал избори от наша страна, са безусловно неоснователни “, добави министър председателят в оставка.

Той моли да се спрат рецензиите към другите и да се седне на масата на договарянията, всевъзможни други приказки са непотребни.

По мотив думите на Борисов, за всяко едно решение министър председателят в оставка е звънял на водачите на ПП-ДБ, той съобщи единствено, че може да се съгласи с това, че никой не желае премиери- послушковци.

„ През последните месеци е по-добре да не разясня нелепостите, които се приказват. Съжалявам, че Борисов се включи към групата на тези, които като нямат причини лепят причини “, съобщи Денков и добави


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР