Внушението, че Борисов е най-големият дипломат на Балканите беше опровергано

...
Внушението, че Борисов е най-големият дипломат на Балканите беше опровергано
Коментари Харесай

Държавата се разтресе яко! Нинова захапа яростно Борисов заради

Внушението, че Борисов е най-големият посланик на Балканите беше опровергано от думите и действата на самия Борисов. Това написа ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в профила си в обществената мрежа Facebook. 

" Лесно се гради подправен облик, когато имаш коментатори и медии на разположение. Но точно тъй като е подправен, този облик може доста бързо да бъде срутен.

Внушението, че държавното управление води сполучлива външна политика, а Борисов е най-големият посланик на Балканите беше опровергано от думите и дейностите на самия Борисов ", написа Корнелия Нинова.



По думите й министър председателят е вкарал страната ни в дипломатически скандал със Сърбия за Косово, със Северна Македония, наричайки президента и премиера северномакедонци, а в този момент и с Румъния, обвинявайки румънските туристи за преносители на чумата.

" Жалкото е, че от такива “дипломати " страда България и българите. Присъединяването на Западните Балкани към Европейски Съюз е един от най-силните цели, които имахме по време на председателството на Съвета на Европейски Съюз.

Реализацията му изисква добросъседски връзки. Уви. Дипломацията е тънка работа и не е за всеки ", написа водачът на Българска социалистическа партия. 
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР