Внукът нас Тодор Живков – Тодор Славков, си купи частен

...
Внукът нас Тодор Живков – Тодор Славков, си купи частен
Коментари Харесай

Чудеса! Малък Тошко си купи самолет СНИМКА

Внукът нас Тодор Живков – Тодор Славков, си купи частен аероплан. С новата облага се похвали самият той в обществените мрежи, написа „ Телеграф “.

Внукът на Тато избрал летателната машина след съществено изследване и доста съвещания с специалисти в региона. Той закупил самолета от Австрия, където получил най-изгодното предложение. Според осведомени, първокласната облага надвишава 1 млн. Дали е изкарал курс за пилотиране или ще употребява персонален водач, Тодор не споделя, само че и двете варианти също не са по никакъв начин евтини. Мечтата да се возиш самичък в аероплан коства сред 40 000 и 45 000 хиляди евро, а да си наемеш летец – по 5-6 бона на курс.

Както беше обявено, инженерът и чиновник в Агенцията по вписванията Георги Бошнаков, който почина със фамилията си при самолетна злополука в Северна Македония, е имал позволение самичък да ръководи личната си „ Чесна “.

След скъпарската покупка името на дребен Тошко попада в листата с 50-те българи, които могат да се похвалят с сходна екстра. По-голямата тайнственост, обаче, е по какъв начин наследникът нас Тодор Живков има толкоз съществени финансови благоприятни условия, откакто няма насъбран трудов стаж. Неотдавна самият той се похвали, че семейството му е наследила задоволително пари от Тато и повече от 20 години не е изпитвал финансови проблеми. Наследството му било солидно и опитвал да влага в две компании, където е съучастник. Славков имал половината от дружество за произвеждане на водопроводни тръби и дял от още една компания. Оттам той получавал чисти облаги без да му се постанова да работи.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР