Внучката на Тодор Живков и дъщеря на Людмила Живкова -

...
Внучката на Тодор Живков и дъщеря на Людмила Живкова -
Коментари Харесай

Евгения Живкова е отказала да стане вицепрезидент на Румен Радев

Внучката на Тодор Живков и щерка на Людмила Живкова - дизайнерът Евгения Живкова, е отказвала два пъти да бъде част от президентската институция, като последния път е отказала да стане вицепрезидент на Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на. Това показа самата тя в предаването "Неделята " по Нова телевизия.

"По простата причина, че знам какво ме чака - най-малкото от позиция на рестриктивните мерки, а и съм живяла целия ми живот в семейство на политици. Не ме е боязън от отговорности, просто не обичам рестриктивните мерки ", сподели още тя, като добави, че е настрана съм от политиката.

Тя отхвърли да назове съответно кой й е предложил да бъде вицепрезидент на Радев.

"Хора от Българска социалистическа партия ми предложиха ", сподели още тя.

"Чрез Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пристигна предложение да се включа в редиците на Национална движение „Симеон Втори", когато завоюваха изборите през 2001 година, само че аз бях приела поканата на Българска социалистическа партия и нямаше по какъв начин да помисля за такава опция ", показа внучката на Тодор Живков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР