Вниманието на разследващите се насочва все повече към родителите на

...
Вниманието на разследващите се насочва все повече към родителите на
Коментари Харесай

Призоваха на разпит майката на Сашко, бащата твърди, че е отвлечен

Вниманието на проверяващите се насочва от ден на ден към родителите на Сашко: 

Шести ден без диря от 12-годишния Александър. Доброволците ще търсят дребния Сашко и в София, избрани са сборни пунктове в „ Люлин “, „ Горна баня “ и „ Овча купел “, предава БТВ.

Майката на детето е призована на разпит в качеството си на очевидец. Според бащата синът му е похитен. Шест дни след началото на издирването, бащата на Александър към този момент не има вяра, че той се е изгубил.

„ Нямаме никакво време и би трябвало да намерим детето, някой го държи и би трябвало да го пусне. Просто, разбирате ли, към този момент ще се побъркам и не знам на кой свят съм “, съобщи бащата Александър Цветанов.

Майката на Сашко – Радостина Цветанова, е напуснала България през август 2020 година и от този момент не се е прибирала. Живее във Англия. Успяхме да се свържем с нея по телефона.

Радостина е призована от българското следствие на разпит като очевидец.
„ Заявила е, че ще се прибере на по-късен стадий. Не е споделила съответна дата, а период има. В случай че въпреки всичко не се яви, ние разполагаме с опция да я разпитаме там, където се намира “, сподели Албена Стоилова от Окръжна прокуратура в Перник.

По думите му то е вербално и може да бъде извикано
Няколко пъти пояснения пред проверяващите е давал и бащата на Сашко - в качеството му на очевидец. Според Албена Стоилова за момента няма данни той да е забъркан в някакво закононарушение.
Издирването на детето продължава. От полицията в Перник оповестиха, че стартират търсене по " незабелязани характерни места ", които няма да оповестяват. Доброволците и през днешния ден обикалят Перник и местността.

„ Имахме случай, когато доброволците бяха влезнали в частен обект и локалните бяха тръгнали да ги бият с винкели, другояче във връзка с самите обследвания се осветяват дворовете, само че не се влиза, имаме ясни указания “, изясни Станислав Фердов, координатор на част от доброволческите групи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР