Вниманието, което неотдавна получи дългата до кръста сребриста коса на

...
Вниманието, което неотдавна получи дългата до кръста сребриста коса на
Коментари Харесай

Дългата коса вече е най-подходящият стил за хората над 50 години

Вниманието, което наскоро получи дългата до кръста сребриста коса на Хелън Мирън в Берлин, единствено ни подсети, че остарялото мнение - че дамите на избрана възраст не би трябвало да носят дълги коси - няма място през днешния ден. Изключително дългата коса на Мирън се развяваше, до момента в който тя се въртеше, като подсещаше за нейната убеденост и самонадеяност.

  " Мисля, че дамите са доста по-наясно със своите потребности и стремежи, в сравнение с в миналото са били ", споделя Джоел Гонкалвес от Никола Кларк за John Frieda, който поддържа косата ми дълга повече от 25 години. " Дори спрямо преди 20 години, те са по-малко обезпокоени от натиска на връстниците си и са доста по-уверени да създадат нещо свое с косата си. "

Смелостта, която се изисква, с цел да се развяваш и да размахваш падаща грива на аления килим, е втора природа за една актриса, само че дългата коса сама по себе си е изказване. И може би по тази причина известността ѝ пораства - най-малко съгласно неофициалното изследване в John Frieda, където регистрират, че тази година са се нараснали хората над 50 години, които желаят да си създадат кичури, ресни, пластове - всичко това на дълга коса, пишат от Вог.

 

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР