Внезапно е починал един от най-харесваните млади поп-фолк изпълнители -

...
Внезапно е починал един от най-харесваните млади поп-фолк изпълнители -
Коментари Харесай

Внезапно загубихме един от най-младите фолк изпълнители Денис Теофиков!

Внезапно е умрял един от най-харесваните млади поп-фолк реализатори - 21-годишният Денис Теофиков, оповестиха публично от компанията, която го продуцира.

На този стадий не е ясна повода за гибелта, само че Денис ще остане в спомените ни с невероятните солови и дуетни песни, които остави след себе си. Като дребен Денис Теофиков е свирел на барабани, на китара, на пиано. Бил е на 5 години, когато се явява в предаването " По-по-най " и печели първо място. Споделял е, че още от дребен му е било копнеж да пее и то не поради популярност или нещо друго, а тъй като желае да покаже какво може.

Преди време Денис е учил в Националното музикално учебно заведение “Любомир Пипков ”, само че по фамилни аргументи е трябвало да прекъсне, след което инцидентно попада в Широка Лъка в Националното учебно заведение за фолклорни изкуства. " Както се занимавах с поп и джаз пеене, прекосих в националното пеене. Аз съм израснал с националната музика и тя не ми беше непозната, по тази причина образованието ми в това учебно заведение беше доста скъпо, с цел да развия и този жанр музика. Там се научих на дисциплинираност, на автономия, научих се да не очаквам непрекъснато на помощта на родителите ми ", споделял е Денис в изявление преди време.

Екипът на Vbox7 сервира откровени съболезнования на всички негови родственици, другари и сътрудници!

Изображение: https://www.instagram.com/dteofikov1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР