Внесоха обвинителния акт срещу Виктор Делигълъбов, който в средата на

...
Внесоха обвинителния акт срещу Виктор Делигълъбов, който в средата на
Коментари Харесай

Внесоха обвинителен акт срещу дрогирания, прегазил жена в Самоков

Внесоха обвинителния акт против Виктор Делигълъбов, който в средата на юни предходната година прегази и рани тежко служителка на " Синя зона " в Самоков, съобщи Българска национална телевизия. По време на случая Делигълъбов е бил дрогиран зад кормилото.

Делигълъбов ще бъде съден за причиняване на тежка телесна щета, освен това съзнателно. Прокуратурата оправдава настояването за това, че в изискванията на предумисъл е осъществено закононарушението, защото Делигълъбов е управлявал автомобил, който е имал камера за назад виждане при придвижване на задна скорост, както и работещ парктроник. Освен това случаят е станал в светлата част на денонощието. Делигълъбов е можел да види, че зад колата му има жена, все пак е траял да кара и е минал през нея повторно.

Всичко това, съчетано с използването на опиати преди да седне зад кормилото, стана мотив прокуратурата да твърди, че закононарушението, което Делигълъболов е направил, има предумисъл.

Ако бъде приет за отговорен Делигълъбов може да получи от 3 до 12 години затвор. Най-вероятно прокуратурата, откакто внесе обвинителния акт, ще упорства за оптималното наказване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР