Внесен е обвинителен акт за присвояване в особено големи размери

...
Внесен е обвинителен акт за присвояване в особено големи размери
Коментари Харесай

Изправят на съд руски предприемач, ощетил фирма с близо 11,5 милиона лева

Внесен е обвинителен акт за заграбване в изключително огромни размери против А. К, оповестяват от Окръжна прокуратура - Добрич.
От държавното обвиняване прецизират, че мъжът е продал 86 жилището в Кранево при започване на 2015 година като това става в интервал, след освобождението му от длъжността шеф на компания, чиято благосъстоятелност са парцелите, само че преди този момент да бъде отразено в Търговския указател. Нанесените вреди на сдружението възлизат на 11 460 615 лева
От свои източници Actualno.com научи, че подсъдимият е съветският жител Алексей Кирянов. Чрез компанията си " Олд Тауър " той закупува за имот в курортното населено място за градеж на жилищни блокове. Преди да предприеме тази инвестиция е осъществил различен план с ваканционен комплекс в Кранево.
Банката, която му отпуска заем за втория план, става притежател на компанията му до погасяване на заема. Междувременно от финансовата институция вземат решение да смъкват Кирянов от поста на шеф на компанията, защото продажбите не вървят. Тогава той продава парцелите, без парите от покупко-продажбите да влязат в банката, гласи версията на прокуратурата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР