Внедряването на подобни системи за самоуправление се бави, поради отсъствие

...
Внедряването на подобни системи за самоуправление се бави, поради отсъствие
Коментари Харесай

Илон Мъск: Автопилотът на Tesla е съпоставим с човек

Внедряването на сходни системи за самоуправление се бави, заради неявяване на нужните закони

Илон Мъск е оптимист за развиването на системите за автопилот и даде обещание скоро да разкрие детайлности за плана на Tesla

Системите за самостоятелно ръководство на коли към този момент доближават опциите на индивида, съобщи шефът на Tesla Илон Мъск, разяснявайки предходната седмица финансовите резултати на компанията за електрически автомобили.

По неговите думи, разработваният сега автопилот на Tesla е изцяло сравним с индивида. Той увери, че с днешните механически средства компанията може да реализира човешко равнище на ръководство. Илон Мъск даде обещание скоро да разкрие спомагателна информация за автопилота и добави, че е оптимист за развиването в това направление.
още по тематиката
Внедряването на системи за автопилот се бави, заради неявяване на нужните закони, разясни Мъск, представен от Neowin.com. Според него, при потребление на пълноценна система за самоуправление по публичните пътища, регулаторът може да изисква по-голям гаранция за сигурността от индикаторите на средностатистическия водач – с 50%, 100% и даже 1000% повече, споделя Илон Мъск.

Същевременно, Tesla понесе съществени загуби през третото тримесечие на годината, възлизащи на $671,16 млн. При това приходите на американския производител на електрически автомобили се повишиха с 30% по отношение на същия интервал на предходната година, достигайки $2,98 милиарда

Илон Мъск призна, че към момента Tesla не съумява да реализира планувания размер на произвеждане на националния електрически автомобил Model 3, само че увери, че компанията прави всичко допустимо да в профил проблемите. Паралелно с това Tesla работи по други планове – в частност, коментираната система за автопилот.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР