Внасяме сигнал в Прокуратурата, ДАНС, БЕХ, КЕВР, МВР и Министерството

...
Внасяме сигнал в Прокуратурата, ДАНС, БЕХ, КЕВР, МВР и Министерството
Коментари Харесай

“Възраждане” внася сигнал до институциите заради “Боташ”

" Внасяме сигнал в Прокуратурата, ДАНС, БЕХ, КЕВР, Министерство на вътрешните работи и Министерството на енергетиката сигнал за договорката сред Булгартрансгаз и Боташ ". Това съобщи Йордан Тодоров от “Възраждане ” е коридорите на Народното събрание.

В сигнала партията ще включи и отчета направен от краткотрайната комисия за следствие на всички обстоятелства и условия свързани с подписването на контракта. “Докладът дотолкоз доколкото е признат в откритата си част не е засекретен, обществен е. Него ще внесем и в сигнала ”, изясни Тодоров.

Според депутата, ГЕРБ целят закъснение на отчета защото сегашният длъжностен енергиен министър е Владимир Малинов, който част от хората подписали съглашението. " До нас доближи и информация, че се водят предизборни сделки за изборния ден в подмяна на това този отчет да бъде заметен " под килима ", изясни депутатът.

Той сложи и ултиматум. " Ако до 25 април този отчет не бъде импортиран, прегледан и признат в пленарна зала, то ние ще подготвим обособен обстоен сигнал с отчета, с цялата документи и ще го изпратим на Европейска комисия ", разясни депутатът от " Възраждане ". 

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР