ВМРО-София регистрира своя кандидат за кмет, листа за районни кметове,

...
ВМРО-София регистрира своя кандидат за кмет, листа за районни кметове,
Коментари Харесай

ВМРО-София регистрира своя кандидат за кмет Карлос Контрера

ВМРО-София записва своя претендент за кмет, листа за районни кметове, кметове на кметства и общински съветници, съобщи кореспондент на БГНЕС.


" Вътрешна македонска революционна организация излиза с посланието сигурност и ред. Смятаме, че това е тематиката, по която би трябвало да се хвърлят големи старания в столицата, изключително и в подтекста на зачестилите нещастия на пътя, свързани в тематиката за пътната сигурност. Виждате, че има зони и квартали в София, които са извънредно несигурни. Хората не живеят умерено не живеят добре, опасяват се. Изминалите години дали поради резултатите на пандемията, на другите рецесии, лиши града от вложения главно в сигурността. Идеята на Вътрешна македонска революционна организация е да разгърне необятна стратегия с разнообразни оферти, тъй че да създадем и улиците и кварталите си по-сигурни, с цел да могат и нашите родители и нашите деца да бъдат спокойни. Град, който няма сигурност не може да се развива с тези темпове, които всички ние желаем ”, съобщи пред БГНЕС претендентът за кмет и ръководител на ВМРО-София Карлос Контрера.


Той разяснява и какви са упованията му са идната предизборна акция. “Първото очакване е да се организира една акция, в която столичани да схванат кой какво предлага и по какъв начин ще го свърши. За момента имаме едно общи политическо говорене и за жалост по този начин наречени огромни любимци - едните нямат претендент, а другите нямат никаква конкретика ”, сподели Контрера.


“В столицата проблемите в другите квартали са разнообразни и в случай че не се води диалог в подробност кое по какъв начин ще се трансформира или усъвършенства рискуваме да хвърлил града в едно безвремие. Приоритетите на Вътрешна македонска революционна организация в тази акция са публичен ред и сигурност, обучение, опазване на здравето и превоз. Смятаме, че това са тематики, по които можем доста да приказваме, имаме своите оферти, имаме и своите изпълнени задания от предишните мандати. Надяваме се да получим доверието на столичани, с цел да може и в идващия мандат да осъществяваме програмата за ръководство на Вътрешна македонска революционна организация ”, добави Контрера.

На регистрацията участва почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация доктор Красимир Каракачанов, както и претенденти за общински съветници и районни кметове на партията. “Ще вземем кмет там, където реши народът. В градове като Пловдив, Плевен, София имаме упоритост да създадем положителни резултати. Има девет общини с кметове на Вътрешна македонска революционна организация и се надяваме по-голямата част от тях да се повторят мандатите. Когато приказваме за София най-важното е хората да се ядосат и да излязат, тъй като този модел на нищоправене и реплика би трябвало да завърши ”, сподели почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация доктор Красимир Каракачанов. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР