ВМРО иска забрана за провеждане на гей паради във всички

...
ВМРО иска забрана за провеждане на гей паради във всички
Коментари Харесай

ВМРО забранява гей парадите

ВМРО желае възбрана за осъществяване на гей паради във всички общини в България. Инициативата е на претендента за депутат в Бургас Георги Дракалиев.

Георги Дракалиев, който е дълготраен общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация в града, е подготвил да внесе в Общинския съвет отчет с искане за възбрана на сходен жанр провокативни събирания. А мотивът е плануваният за 15 май гей-форум. Освен пандемичната конюнктура, която би предиздвикала всеки естествен човек да се замисли дали в този момент е моментът за събиране на доста хора на едно място и празненства, прави усещане и още нещо. В известието за него написа, че прайдът ще се организира с поддръжката на самата община Бургас. Също по този начин е оповестено, че „ ЛГБТ+хората “ са „ мощна общественост, подготвена да овластява “.

„ Тези хора просто желаят да ни наложат техните визии и техния дневен ред, който не е действителният дневен ред на обществото. Българите се вълнуват от пандемията, икономическата рецесия и несигурното бъдеще, а не от групичка младежи, крещящи за някакви измислени права “, споделя още Дракалиев в свое послание във „ Facebook “.

Припомняме също по този начин, че въпросните „ разнообразни “ приканиха партиите да подпишат заявления, че ще отстояват това те да имат повече права. А повече права, с изключение на обезпечените равни, съгласно Конституцията и законите на България за всички български жители, значи да претендираш за привилегии. Узаконени привилегии, уважаеми, както там се наричате, имаше по времето на болшевизма и по-късно по времето на комунизма. Също по този начин подчертаваме, че само претендентите на Демократична България и „ Мутрите “ застанаха зад това тяхно противоконституционно искане. Просто тематика за размисъл.

„ Никакви права на хората с друга полова ориентировка не са нарушени или застрашени у нас. Законодателството ни е изрично по този въпрос - всички имат равни права “, акцентира също Дракалиев в своето заявление за възбрана на събитието в Бургас.

„ Ние от Вътрешна македонска революционна организация неведнъж сме повдигали въпроса за законността на сходни прояви като гей-парадите, които с изключение на проява на полова комплицираност и искания за превъзходство над нормалността, са и платформа за преднамерено принудително налагане на аморални практики и втълпяване на дискриминация с противоположен знак към хората, които одобряват научната истина. А точно – в природата съществуват два пола – мъжки и женски.

Напълно поддържаме хората, които стоят за петицията срещу провеждането на първия Бургас-прайд (https://www.peticiq.com/317257) и ще създадем нужното този гуляй по време на чума да не бъде осъществен. За нас от дълго време е ясно, че нищо за тези крещящи високо „ бранители “ на 56-и пол и трансджендър ненормалности и какви ли още не извращения като Родител 1 и 2, кърмещ родител и прочие небивалици не е полезност с изключение на личната им перверзност и целенасоченост да я наложат даже и със мощ на инакомислещите. И нещо още по-страшно. Да я трансфорат в норма за децата ни.

Докато нас от Вътрешна македонска революционна организация ни има в българския политически живот това няма да бъде позволено! Ние ще отстояваме нормалността, християнските полезности, морала и съхраняването на обичайното българско семейство, както сме бранили българския интерес и българщината 128 години.

Вътрешна македонска революционна организация с № 1 в бюлетината.

България над всичко! “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР