ВМРО има решение, че с формации от кръга на ПП-ДБ

...
ВМРО има решение, че с формации от кръга на ПП-ДБ
Коментари Харесай

Контрера, ВМРО: Няма начин да работя с ПП-ДБ-Спаси София в СОС, както и с БСП. Те са в изолация

„ Вътрешна македонска революционна организация има решение, че с обединения от кръга на ПП-ДБ и на Българска социалистическа партия няма да работи. Сега изпълняваме своя политическа позиция, взета още преди изборите “.

Това сподели пред БНР Карлос Контрера, определен за общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация в Столичния общински съвет. Партията ще бъде показана единствено от него в идващия мандат на СОС. Контрера беше и претендент на Вътрешна македонска революционна организация за кмет на София.

Според представителя на ВМРО на балотажа в София има двама леви претенденти.

Карлос Контрера изрече мнение, че социологическите изследвания преди изборите са били пропаганда и предложи в обществото да се организира сериозен спор за това:

" Не може да твърдиш непрестанно, че един претендент ще бъде на балотаж, а да се окаже напълно друго, само че да твърдиш, че всичко е тъкмо и изрядно. Това сигурно е помогнало на фаворизираните претенденти и е попречило на другите ". 

По думите му местните избори са били " борба на твърди ядра, а огромна част от софиянци останаха разочаровани от процеса и не участваха в него, а това е огромен проблем с представителството ". 

Контрера уточни, че ПП-ДБ- " Спаси София " са се сложили в изолираност в СОС:

" Това значи, че мандатът на Общинския съвет ще тръгне доста мъчно. Предполагам, че ще се стигне до ситуация, сходна на тази в Народно събрание с избора на ръководител ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР