Вместо да увеличават подкрепата за себе си, от Има такъв

...
Вместо да увеличават подкрепата за себе си, от Има такъв
Коментари Харесай

Евгений Дайнов: Трифонов и хората около него не са излезли от 90-те години

Вместо да усилват поддръжката за себе си, от ИТН (ИТН) отварят фронтове на всички места. Това счита политологът Евгений Дайнов. Според него партията на Слави Трифонов " много грозно " се е изпокарала с естествените си поддръжници в Народното събрание.

Дайнов видя и проблем в конфликта със служебното държавно управление в лицето на двама министри. Определи всичко това като " доста тежка стратегическа неточност “.

" Изводът е, че ГЕРБ и Движение за права и свободи са доста удовлетворени от вчерашния ден, тъй като внезапно понижиха възможностите да се направи държавно управление, което да направи това, което Слави Трифонов назова „ изчегъртване “, т.е. да отстрани всичките гнездовища, корупционни, на двете партии, които са разхвърляне на всички места. Затова ръкопляскаха ", разяснява пред БНР политологът.

Дайнов е безапелационен, че при Слави Трифонов и хората му е налице „ доста тежко несъгласие и културно ненапасване с времето “.

" Слави Трифонов и хората около него обаче не са излезли от 90-те години. Вижте какъв брой наподобява държанието им на това на Бойко Борисов. Това е културна бомба, заложена през цялото време под плана „ Има Такъв Народ “ и тя се гръмна. Припървата политическа компликация, на която се натъкнаха, те дадоха отговор с арсенала на 90-те години - с жестоко говорене и с доноси “.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР