Вместо да търсят издайнически признаци за изневяра от страна на

...
Вместо да търсят издайнически признаци за изневяра от страна на
Коментари Харесай

Кръшкачи признават кога и защо са започнали да изневеряват

Вместо да търсят издайнически признаци за невярност от страна на половинките си, хората могат употребяват една основна смяна в фамилното състояние, с цел да открият дали сътрудниците им кръшкат. Резултатите от изследване демонстрират, че склонността към забежки най-често се демонстрира след раждането на първото дете, написа в. " Дейли експрес ".

Допитването, направено във Англия, е обхванало 1000 консуматори на уеб страницата за извънбрачни запознанства Illicit Encounters. Внушителните 70 % от кръшкачите са признали, че са поставили рога на половинките си след появяването на бял свят на първото им отроче.
Тридесет и пет % от интервюираните прелюбодейци са разкрили, че са потърсили милувки отвън брачното ложе през първите 12 месеца след раждането на първото им дете. Двадесет и осем % са сторили това в границите на две години след появяването му на бял свят, а 10 % - още през първите шест месеца.

Мнозинството кръшкачи настояват, че са били подтикнати към невярност след раждането на първата си рожба, тъй като вниманието на половинките им е било погълнато напълно от новото попълнение в фамилията, и са се чувствали подценени и лишени от любов.
Около една трета от участниците в допитването споделят, че недоспиването след появяването на бебето се е отразило неподходящо върху половия им живот и това ги е подтикнало да търсят фамилиарност на открито. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР