Вместо да погаси банковия си заем и да свали бремето

...
Вместо да погаси банковия си заем и да свали бремето
Коментари Харесай

Богомил Грозев си купи БМВ за 100 бона, докато Антон Радичев трепери за жилището си

Вместо да погаси банковия си заем и да смъкна бремето на ипотеката от някогашния си тъст, журналистът Богомил Грозев си купи BMW Х1 за 100 бона.

Дори и мултимилионерите не си сменят колите по този начин постоянно, както Богомил Грозев! Водещият на осведомителните излъчвания по Нова телевизия реши, че му е писнало да се вози в лимузина " Мерцедес ", и на бърза ръка си купи ново първокласно транспортно средство, джип BMW Х1. Високопроходимото му возило коства 100 бона – сума, която за болшинството българи е напряко галактическа, написа " Уикенд “.

На някои читатели евентуално ще им се стори възмутително, че Грозев кара ултра безценен немски джип, а в това време някогашният му тъст Антон Радичев трепери дали няма да загуби жилището си. Актьорът ипотекира жилището си по времето, когато тв водещият беше женен за щерка му Кристина. Кредитът трябваше да послужи за построяването на дом за младото семейство. 

Богомил подвигна къща, само че си я резервира след развода, а задължението към банката не пожела да трансферира на свое име. Сега водещият даже има нова интимна половинка, а актьорът с прякор баба Тонка е все по този начин поръчител по заема му. 

Новият тузарски джип на 34-годишния публицист е оборудван с всички екстри. На разположение на новинаря са въздушни възглавници, системи за автоматизирано паркиране и надзор на прекъсването, автопилот и доста други.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР