Влюбени санданчани долетяха от Лондон и вдигнаха в родния си

...
Влюбени санданчани долетяха от Лондон и вдигнаха в родния си
Коментари Харесай

Гастарбайтери вдигнаха сватба за чудо и приказ в Сандански, вицепремиер и зам.-министър се хванаха на хоро

Влюбени санданчани дохвърчаха от Лондон и подвигнаха в родния си град женитба за знамение и приказ. Дъщерята Мария на общинския консултант Светослав Иванов и брачната половинка му Мария и синът Николай на Илия и Ирина Филипови, които също живеят в Англия, се венчаха в храм „ Свети Георги Победоносец “ пред 300 посетители от България, Колумбия, Холандия и Англия. На младото семейство кумуваха техните другари Веселина Дебренлиева и Кирил Филипов. Сред гостите на сватбата бяха депутатът от Сандански Атанас Стоянов, вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов, зам.-министърът на труда и обществената политика Султанка Петрова, депутатът Юлиан Ангелов и други, написа struma.bg .



На тържеството в ресторанта булченския букет хванаха шаферката и кумата. Приятелките на Мария – Юлия Попдимитрова, Евелина Николова, Аделина Стоименова, Магдалена Гергушка, Венцислава Иванова й сервираха една от най-приятните изненади на вечерта – изпяха особено за нея песента „ Мария “ на „ Тоника “ и събраха аплодисментите на всички посетители.



След многочислените поздрави и тостове към 2 часа купонът се придвижи в пиано бара.



Младото семейство Филипови отсрочи медения месец за ноември. Двамата избраха да се насладят на едноседмична отмора в Малага, един от най-големите курорти на Южна Испания със 160 км плажна линия.

Вчера на сесията на Общински съвет щастливият татко на булката Св. Иванов почерпи сътрудниците си съветници за сватбата на щерка си. Пожеланията на всички бяха следващата година да почерпи по-щедро за внуче.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР