Влюбена двойка събра овациите на туристите в неделя, след като

...
Влюбена двойка събра овациите на туристите в неделя, след като
Коментари Харесай

Горчиво: Георги предложи брак на любимата на пистата в Пампо...

Влюбена двойка събра овациите на туристите в неделя, откакто млад мъж предложи брак на колене на обичаната си Еманоела.

Двамата са дружно от 2 години и 8 месеца.

От 27 януари пристигнали в Пампорово на 5-дневна отмора.

" На ски плац „ Студенец “ ми сподели, че нещо го боли кракът и ме помоли да погледна какво става. Като клекнах, той също клекна и извади пръстена. Предложи ми брак, а аз бях в еуфория. Хората в близост ръкопляскаха и доста се радваха, викаха „ Горчиво “, поздравяваха ни. Незабравим спомен “, сподели пред " Марица " Еманоела Карагьозова.

Любимият й, 23-годишният Георги Георгиев пък написа във Facebook: „ Тя сподели „ ДА “. Обичам те, миличка!



22-годишната варненка има студио за хубост в морската столица и е учител е по грим и миглопластика. В свободното си време се занимава с приложното изкуство. Георги кара тир на интернационалните курсове. 10 дни е на път, по-късно почива във Варна.

„ Вече сме сгодени. Планираме сватбата през 2023 година, тъй като желаеме преди този момент да си купим апартамент и да го обзаведем. Искаме да съберем пари, по тази причина ще поработим, а по-късно Георги мечтае да си отвори компания за недвижими парцели във Варна и да не пътува “, сподели Еманоела.



От Пампорово влюбените не престават пътешествието си в Истанбул и по-късно се прибират във Варна. Ще опиша цялото странствуване, съобщи Еманоела.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР