Влюбен“ бодигард се обажда през нощта, а след това с

...
Влюбен“ бодигард се обажда през нощта, а след това с
Коментари Харесай

Охранител заплашва Гергана Стоянова: Ще те изкормя като риба и ще направя нещо на децата ти

„ Влюбен “ телохранител се обажда през нощта, а по-късно с месеци ми написа, че ще ме изкорми като риба и ще ме обеси на червата ми. Това сподели в предаването „ Тази заран “ актрисата Гергана Стоянова, която е била обект на душевен тормоз от чужд мъж.

„ От години повеждам фолклорния фестивал в Жеравна. Има защита до сцената, когато съм там, с цел да не се разрешава на всички да се качват. Този човек е бил защита до сцената. Дала съм си телефона на някого от уредниците, той го е чул и го е записал. След това този човек ми звънна и изиска да приказваме за „ последващи стъпки “ в Жеравна “, описа тя.

Актрисата му изяснява, че има подготовка и го кани да отиде до спектакъл „ Сълза и Смях “, с цел да изпият по един чай и да поговорят.

„ Той ме попита: „ Как ще тръгнем? “, а аз го попитах къде считаме да вървим. В отговор на това, той ми изясни, че евентуално и аз съм „ усетила искрите, които прехвърчаха сред нас “. Аз започнах да се чудя какво става. Обясних му, че си имам другар, както и деца “, продължи да споделя актрисата.

Мъжът се изненадал, че тя има деца, само че заречен да ги гледа и тях. Гергана била безапелационна, че той нещо се е объркал. Човекът обаче упорствал за задълбочаване на контакта си с нея.

„ Той е решил, че съм направила някакъв жест към него, когато съм му дала бира по време на фестивала “, разяснява още актрисата. Срещата им завършва, само че 36-годишният мъж продължава да ѝ звъни и да ѝ праща известия за среща. „ Измисли ми даже галено име – Аги “, разяснява тя.

Историята наподобява безобидна и сантиментална, само че младият мъж стартира да тормози Гергана Стоянова през нощта или в ранните утринни часове. Блокирала номера му, само че той си го сменял и продължавал да ѝ звъни. Имала към 5-7 такива блокирани номера, от които мъжът ѝ звънял.

„ Той работи като защита и не знаех дали той разполага с оръжие. Ето за какво подадох тъжба в полицията. Извикаха го и разговаряха с него. Близо един месец се разправяхме – мен ме викаха, него го викаха. Накрая даде обещание, че към този момент няма да ми звъни. Действително спря да звъни, само че продължи да ми написа известия “, продължава описа си Гергана Стоянова.

Актрисата призна, че в един миг мъжът почнал да я заплашва, че „ ще ме нареже “, „ ще те изкормя като риба “, „ ще ме обеси на червата ми “ и „ ще направя нещо на децата ти “. Спирал със заканите за към месец и внезапно започвал още веднъж да праща известия от непознати номера.

„ В началото на тази година взех решение да потърся помощ от полицията. Искам да благодаря на Пета престъпна група „ Витоша “ в нашето районно. Преди два дни го извикаха да даде пояснения, след което той не си е тръгнал от полицията и е седял там. Всичко по случая беше предадено на прокурор, беше извикана кола за спешна помощ и той беше настанен в профилирано заведение “, сподели още Гергана Стоянова.

„ Може би индивидът има биполярно разстройство. Вземал е лекарства. Майка му се е грижила за него и в този момент твърди, че аз съм била единственото, което му е останало, тъй като тя е умряла “, описа още актрисата.

„ Не бива да позволявате някой да ви написа „ Ще те изкормя като риба “. Реагирайте незабавно, тъй като може да не стигне до вас, а до най-близкото момиче, с което ще се опита да има връзка “, прикани тя от ефира на Би Ти Ви.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР