Влязохме в една много дълга дискусия, за да видим дали

...
Влязохме в една много дълга дискусия, за да видим дали
Коментари Харесай

Бориславова: Президентът не ни дава шанс да съставим кабинет

Влязохме в една доста дълга полемика, с цел да забележим дали можем да осъществяваме втория мандат. В тези диалози, в толкоз напрегната конюнктура, се опитваш да вземеш най-правилното решение, а не спиш на дивана, като Радостин Василев.

Това съобщи пред бТВ Лена Бориславова от ПП-ДБ във връзка на изтеклите записи.

Тя прикани хората да изслушат целия запис, с цел да чуят по какъв начин една демократична групировка дискутира, не се приключват дебатите, когато на някого му е писнало и желае да си легне.

По мотив на думите за „ изпирането на Борисов “, Бориславова сподели, че отстраняването на Бойко Борисов не взема решение проблемите на България, тъй като става въпрос за едни по-дълбоки проблеми. Като образец тя уточни единствено някои от събитията през последните дни. „ Прокуратурата е оповестила война на Народно събрание. В България се случват неща, които са се случвали тайно. Всичките сили са ангажирани, с цел да се опълчват на това да има постоянно държавно управление “, акцентира Бориславова и добави: „ Ако чуете целият запис, ще чуете, че ние влизаме в тази сглобка, с цел да влезе България в Шенген и еврозоната, да има бюджет “.

По отношение на бъдещото държавно управление, тя сподели: „ Акад. Николай Денков има мандат от всички представители на обединението, с цел да води диалозите. Ние ще се придържаме към публично показания състав на кабинет, с една разлика – Мария Габриел ще бъде външен министър и вицепремиер “.

Бориславова съобщи, че през днешния ден от ПП-ДБ са отправили въпрос към Президентството, за какво се бави връчването на втория мандат.

„ Президентът не разрешава да се премине към сформирането на кабинет. На нас не ни се дава късмет да го образуваме. В същото време виждаме всевъзможни придвижвания в страната, с цел да се блокира основаването на постоянно държавно управление “, сподели тя.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР