Влогърката Йоанна Петрова се оплака в Instagram, че е получила

...
Влогърката Йоанна Петрова се оплака в Instagram, че е получила
Коментари Харесай

Йоанна Петрова от "Къщата на инфлуенсърите" се оплака: "Получих ужасни рани, с топлинен удар съм"

Влогърката Йоанна Петрова се оплака в Instagram, че е получила топлинен удар и много пострадвания. Влогърката постна стори, в което изяснява за какво е отсъствала за известно време от обществената мрежа.

" Днес не съм качвала нищо, тъй като през вчерашния ден получих топлинен удар, не съумях да дремя през нощта, контузих си гърба, краката ми са задачите в рани и ме боли главата през целия ден. Утре ще наваксам, тъй като ще има влог, само че през днешния ден нямах сили да го обработя ", написа Йоанна. Не излиза наяве от какво е получила травмите, само че евентуално са от подготовката за танцов фестивал, в който влогърката ще взе участие. 

Виж още: Разхищение на хартия за тотална нелепост: Вижте безразсъден фрагмент от автобиографичната книга на НиЛо 

Мацката е много заета напоследък. Освен наличието за обществените мрежи, танците и YouTube, Йоанна взе участие в риалити шоуто " Къщата на инфлуенсърите ". В шоуто са събрани едни от най-популярните БГ инфлуенсъри, само че към този момент се вижда, че не всички се харесват. Първите лагери се образуваха, а някои участници започнаха да се възприемат за водачи.

За момента звездата от " Следвай ме " не демонстрира особена интензивност в Къщата, което значи едно - ще успее да остане за по-дълго време в шоуто. Обикновено по този начин става с тези, които не се замесват в злословия и кавги, само че занапред следва да забележим развиването ѝ.

Виж още: Джулката разяснява Александра! Защо новата на Илиян я копира във всичко?

Изображение: https://www.instagram.com/yoanna_petrova94/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР