Влогърката, писателка, блогърка и инфлуенсърка Антоанет Пепе се оказа огън-жена.

...
Влогърката, писателка, блогърка и инфлуенсърка Антоанет Пепе се оказа огън-жена.
Коментари Харесай

Синът на Сано и Антоанет Пепе не крият връзката си! Как инфлуенсърката би шута и на съпруг номер 2

Влогърката, писателка, блогърка и инфлуенсърка Антоанет Пепе се оказа огън-жена. Въпреки, че се изявява като лайф коуч, примерна майка и безусловно откровена с почитателите си, Антоанет сменя мъжете като носни кърпи, като на всяка своя възлюбена ражда най-малко по едно дете. За всички почитатели на влогърката беше безспорен потрес, откакто тя се раздели с датчанина Филип, от който има две деца.

Двамата гостуваха в разнообразни телевизионни излъчвания и намерено посочваха любовта си, само че най-после Филип се прибра в Дания и публично се разведе с българската си половинка. Без да се бави Антоанет се впусна в нова връзка –  с Филип Стоянов, прочут като Филяка от „ Типично “. Двамата подредиха апартамент, сътвориха личен бранд, а през 2020 година на бял свят се появи и общата им рожба – Матиас. Това благополучие обаче също не продължи дълго и Антоанет би шута и на сътрудник номер 2.

Виж още: Повече от гнусно: Тиктокърка постави теста си за бременност в сладолед, ето по какъв начин реагира гаджето ѝ 

Култовата вест обаче е, че още веднъж бързо тя е срещнала нова обич – Иво Карамански – наследник. Той е дете на Нели Атанасова и доведен наследник на артиста Александър Сано, които са приели новата снаха, макар че има цели 3 деца и е със 7 години по-голяма от Иво.

Иво и Тонка Пепелджийска, както е същинското име на русокоската, въртят обич от няколко месеца, а осведомени настояват, че двамата са станали близки след ужасяващия случай, който претърпя Иво и загуби ръката си в тежка злополука в чужбина. Надяваме се тази връзка на Пепе да просъществува най-малко до момента в който новото им вероятно общо дете навърши 10 годинки, тъй като за в този момент статистиката споделя друго.

Виж още: " Не виждам нищо в това момче ": Хейтъри оплюха сина на Годжи

Изображение: https://www.instagram.com/antoinettepepe/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР