Влогърът Стефан Попов-Чефо коментира шансовете за съставяне на правителство с

...
Влогърът Стефан Попов-Чефо коментира шансовете за съставяне на правителство с
Коментари Харесай

Влогър: Щом депутатите намаляват ваканцията си, сигурно ще си вдигнат заплатите

Влогърът Стефан Попов-Чефо разяснява възможностите за сформиране на държавно управление с втория мандат на " Продължаваме промяната ". Днес от там оповестиха, че техен претендент за министър председател ще бъде някогашния учебен министър акад. Николай Денков.

" Мисля, че е ясно, че втория мандат за сформиране на държавно управление е общо взето една проформа. То е ясно, че няма да мине. Самата персона на господин Николай Денков е задоволително качествена. Личното ми усещане от него е, че чете, че е е образован, само че това няма значение. И мен да предложат, и Башар Рахал да предложат, то е ясно, че това няма да мине. Ще се върви към третия мандат ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

Чефо даде своето мнение и за понижената почивка на депутатите. " Аз обичам тяхното качество постоянно да балансират своите ваканции. И още повече в случай че си понижат ваканцията, най-често си усилват заплатата. Така че напълно скоро чакам и това. Колкото повече се бавят, толкоз повече власт има президента, тъй че той не се е разбързал. Колкото до резултатите от социологическите изследвания, съгласно мен интелигентният човек няма по какъв начин да се повлияе от тях ", съобщи още влогърът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР