Влиза ли Кобрата в политиката? Отговорът ще бъде даден утре

...
Влиза ли Кобрата в политиката? Отговорът ще бъде даден утре
Коментари Харесай

Бомба! Петър Москов вкарва Кобрата в политиката

Влиза ли Кобрата в политиката? Отговорът ще бъде даден на следващия ден след срещата на най-хубавия ни боксьор Кубрат Пулев със здравния министър във втория екип на Борисов Петър Москов. Днес той  е водач на партия КОД - Консервативно обединяване на десницата, и отива на изборите с упоритостта да сплоти десните. КОД, Български земеделски народен съюз и БДФ ще вземат участие дружно на вота на 11 юли. И, в случай че Кобрата каже ДА, ще е острието на обединението за предварителните парламентарни избори.

Още на 2 май Кобрата даде знак, че е подготвен да се хвърли в политиката. „ Ако някой ден хората решат, че мога да съм потребен, за какво не “, отговори Пулев на въпроса ще влезе в политиката в изявление за предаването „ 120 минути “ по бТВ.

Днес водачът на Консервативно обединяване на десницата Петър Москов се свърза по телефона с първенеца по бокс Кубрат Пулев, който през последните месеци остро подлага на критика българските политици и неналичието на дейно водачество. Двамата са провели дълъг диалог за положението на България и проблемите на българските жители, оповестиха от пресцентъра на Български земеделски народен съюз.

Петър Москов е останал впечатлен от задълбоченото познаване освен на политическата ситуация  в страната, което Пулев е посочил в диалога, само че и познаване на главните политически хрумвания и полезности на десницата и програмните такива на българските десни партии.

Пулев е одобрил напълно концепцията на КОД, Български земеделски народен съюз и БДФ да обединят българската десница. По самодейност на Петър Москов двамата ще се срещнат на следващия ден. На срещата Москов ще предложи на Кубрат Пулев да влезе интензивно в политическия живот на България. Срещата ще се организира на следващия ден от 11 ч в Спортен център Пулев на ул. Сребърна 12. След срещата двамата ще създадат изказване пред медиите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР