Властта има смисъл, когато е в интерес на българските граждани,

...
Властта има смисъл, когато е в интерес на българските граждани,
Коментари Харесай

Гълъб Донев пред първите гости в МС: Властта има смисъл, когато е в интерес на българските граждани

Властта има смисъл, когато е в полза на българските жители, сподели служебният министър председател Гълъб Донев пред първите гости в постройката на Министерския съвет, където стартира самодейност за Деня на отворени порти. 

 

Тази постройка за първи път отваря порти за жители. Вярвам, че България може да има намерено и почтено ръководство, сподели Донев. 

 

Струва ми се, че българските жители от ден на ден губят доверие към институциите, уточни министър председателят, съгласно който това е причина да се намираме в тази политическа обстановка през днешния ден.

 

Премиерът Гълъб Донев посрещна първите искащи да се включат в самодейността Ден на отворени порти, в границите на която кабинетът му и Голямата заседателна зала на държавното управление бяха прегледани от гости.

 

Опознавателната обиколка за гости включва още партерния етаж, който впечатлява с визията си, заимствана от Рилския манастир и с внушителните 10-метрови полилеи от чешки кристал от Бохемия, какъвто е употребен и в редица европейски дворци. 

 

В коридорите и залите на държавната постройка посетителите могат да се прегледат и картини на огромни български създатели като Владимир Димитров – Майстора, Димитър Гюдженов и други. Последна точка от опознавателната обиколка в постройката на Министерски съвет е обновената непрекъсната галерия с част от подаръците, които през годините българските министър председатели са получавали от задграничните си посетители.

 

 

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР